5 Raons per anar al REC.0

5 Raons per anar al REC.0



No coneixes el REC? Rec.0 Experimental Stores és la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

American Socks ja en som uns experts per això, hem compilat 5 raons per les que no et pots perdre el REC 1.9. Del 8 al 11 de Maig al barri del REC a Igualada.

1. Descomptes de les Millors Marques.

Prepara la cartera. Més de 120 marques com Converse, Arnette, DC, Kaotiko obren les seves pop-ups per vendre a un preu reduït els seus stocks. Amb descomptes mínims del 15% i preus únics, hi podras trobar oportunitats outlet molt dificils de desaprofitar. Recomenem anar-hi els primers dies quan hi ha més posibilitats de trobar gangues. 

2. Música en directe i Activitats.

Igualada es vesteix de festa i per tota la zona s'ofereixen activitats, concerts i tallers per a totes les edats. Consulta tota l'agenda d'activitats en el següent enllaç. AGENDA REC.0

3. Explora el Barri del REC

Igualada és una ciutat amb un ric passat industrial. Durant segles, les seves fàbriques tèxtils i les adoberies situades al barri del Rec van ser autèntics motors econòmics. A mitjans del segle XX va arribar la decadència i aquells edificis imponents, poc a poc, van ser abandonats. Avui se’ns fa encara més evident l’esplèndid patrimoni arquitectònic que van deixar aquells anys de progrés: un barri sencer que, malgrat el temps, conserva una atmosfera particular que el fa especial.

4. Gastronomía: Rec Street Food

El Rec Street Food és el festival gastronòmic de menjar de carrer que complementa el Rec.0 Experimental Stores. Compta amb la boja quantitat de 41 food trucks espacialment seleccionats per representar diferents cultures i gustos. Qui no menja al REC, no menja enlloc!

 

5. Surt de Casa!

La previsió meteorológica es favorable, aixi que no hi ha cap excusa per no sortir de casa. Una activitat apte per a families, parelles i amics/gues.